6 причини да се възползвате от хамалски услуги

Tagged:

Много са тези, които не знаят какво се крие за думата хамали. В обществото битува мнение, че това са груби и мускулести хора пренасящи тежки товари. Това обаче невинаги е точно така, тъй като товаро – разтоварачите могат да бъдат млади и интелигентни момчета, с чиято помощ да реализирате преместване на дома или офиса. За щастие в България можете да откриете немалко фирми за хамалски услуги обвързани с пренасяне на вещи, транспорт, опаковане и други подобни.

За да не бъдем пестеливи на думи, ще предложим шест причини да се възползвате от съвременните хамалски услуги. Запомнете добре това, което ще прочетете по-долу, защото може да ви бъде от полза в моменти, когато нямате физически сили да се справите с тежките товари.

В какви случаи да потърсим хамалски услуги?

1 – Ако имате проблеми с кръста и гръбначния стълб, то едва ли ще можете да пренесете новия си диван от първия до четвъртия етаж например. За съжаление съседите ви са заети, а други просто не искат да помогнат, тъй като не им се работи без пари. Най-доброто решение в този случай е, да използвате хамали, защото те няма да се поколебаят да ви съдействат с решението на този ребус. Още повече, че фирмите за хамалски услуги ще дойдат в точния час, на посоченото от вас място.

2 – За преместване на апартамента в нов квартал се налага да имате под ръка подходящ транспорт, който да превози всички мебели, вещи и предмети от дома ви на новото място. Едва ли всички имат приятели с бусове и камиони, което значи, че хамалските услуги включващи транспортиране са една добра идея за вас. Вие не само ще получите помощ при преместването на дома, но и ще се възползвате от качествени превозни средства, за да постигнете целта си.

3 – В случай, че вашите вещи не са опаковани и се притеснявате за това как ще ги преместите на новото място, то добрите фирми за хамали предлагат опаковане на имуществото в кашони, чували и други. Използват се още специално фолио, тиксо и други материали за залепване и пакетиране. Всичко това се прави, с цел да се постигне безопасно преместване на имуществото ви. Цените на различните опаковки не са толкова високи, за да не можете да си ги позволите, и да ги ползвате.

4 – Хамалите са полезни и при почистване на мазета и общи стаи на жилищни блокове. Обикновено това са помещения с много ненужен инвентар, който трябва да бъде премахнат и превозен до близкото сметище. Но кой ще се справи по-добре от товаро – разтоварачите, които са на разположение винаги, когато ви се наложи да ги повикате. Направете го и решете проблема.

5 – Хамалски услуги са налични и при обзавеждане на апартаменти и офиси. Клиентите не могат да се справят с тежките бюра, столове, маси, гардероби и други, а за професионалните носачи това не представлява никаква пречка. Потърсете ги, ако искате да се обзаведете по-лесно и бързо.

6 – Международният транспорт и спедицията също са свързани с хамалски услуги. Потребителите имат достъп до товарен транспорт, който да се отправи до желаната от тях точка в Европа и останалия свят. Освен чистото транспортиране на багажите и товарите, можете да включите в пакета и помощ от хамали, които ще натоварят и разтоварят камионите на посоченото място.

В обобщение

От написаното по-горе става ясно, че изборът на хамалски услуги е от изключително голяма важност за множеството клиенти в България и не само. Фирмите за носачи и транспорт вършат истински чудеса, в които ще имате шанс да се уверите, ако ги потърсите. В тази статия дадохме достатъчно причини, за да се възползвате от този вид услуги, и се надяваме, че сме били полезни.

 

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).