Топ 5 причини да направите кухня по поръчка

Tagged: , , ,

кухни по поръчка

Много български домакинства се ориентират към кухни по поръчка, тъй като това е един лесен начин да получат мечтаното помещение, което включва всички желани мебели и уреди в една перфектна комбинация. Кухненската мебелировка, която може да поръчате, е съобразена с вашите изисквания, което ви носи желаната наслада и задоволява всичките ви капризи.

В тази статия ви даваме Топ 5 причини, за да направите кухня по поръчка. Ние не целим да рекламираме дадена фирма, която да извърши услугата, а по-скоро да ви ориентираме към правилния избор, от който да останете доволни.

Причина 1: покупката на готови кухни невинаги може да отговори на очакванията ви. Това е така, защото съществуващите кухненски мебели: шкафове, плотове, чекмеджета и други, е твърде възможно да не отговарят на размерите на вашето помещение. При поръчковите кухни първо се снемат размерите, а след това се правят мебелите.

Причина 2: освен оразмеряването на мебелировката, вие взимате дейно участие при проектирането и направата на кухнята. Получават богат избор от цветове, които да се съчетаят с предвидения от вас интериор. По този начин се получава добър дизайнерски ефект, който ще направи положително впечатление на вас и вашите гости.

Причина 3: купувайки готови кухни, получавате конкретна цена, която не подлежи на обсъждане. По друг начин стоят нещата при поръчковите кухненски мебели, защото всичко зависи от финансовите ви възможности. Клиентът ще определи колко може да плати и за какво. Имате пълната свобода на прибавяте или махате елементи, което е добре дошло за вас.

Причина 4: всичко, което написахме до момента ви подсказва, че кухнята по поръчка е едно добро хрумване. Разбира се, идва ред да споменем, че потребителите избират и материалите, от които да бъдат направени мебелите. Може да заложите на по-скъпи и издръжливи материали или на по-евтини, според личните ви предпочитания.

Причина 5: кухните по поръчка се монтират от специалисти и не се допускат абсолютно никакви отклонение. Готовите кухни могат да ви създадат главоболия, изразяващи се в дискомфорт, нужда от довършителни работи и други премеждия, а поръчковата мебелировка ще пасне от първия път на определената за целта стая.

 

Comments Closed

Comments for this post are now closed.