6 факта, заради които си заслужава да сложим ПВЦ дограма

Tagged:

2В наши дни пазарът на дограма е много голям. Производителите се стремят да предлагат първокласно качество на изгодна цена, а конкуренцията е много голяма. Все по-често се забелязва интерес към дограмата от поливинилхлорид заради нейните положителни характеристики, за които ще стане дума по-долу в настоящата статия.

  1. ПВЦ дограмата ви защитава от конденз, мухъл и корозия. Тя притежава отлични топлоизолационни свойства и точно заради това намира голямо приложение в модерното строителство. Благодарение на пластмасовите профили потребителите си осигуряват повече здравина за прозорците и защита срещу влошения климат.
  1. Съвременната пластмасова дограма гори трудно и не отделя вредни газова. Това стана възможно чрез модерните технологии и смеси, които се поставят при изработката ѝ. Можем да твърдим, че профилите са екологично чисти и подлежат на рециклиране.
  1. ПВЦ профилите се поддържат изключително лесно. Почистването им се извършва чрез употреба на мека кърпа и хладка вода. Разбира се, в магазините за домашни потреби може да намерите специални препарати се почистване на дограмата.
  1. Цената на този тип дограма е по-ниска в сравнение с тази на алуминиевата и дървената. Сумата, която ще платите зависи основно от броя на камерите, стъклопакета и обкова, който ще изберете. Естествено, добре е да поръчате дограма от именит производител.
  1. Пластмасовите рамки в комбинация със стойностен стъклопакет повишават нивото на шумоизолация на помещенията ви. Новите прозорци няма да позволят на външния шум да прониква в обекта, което ще ви донесе повече спокойствие и комфорт.
  1. С поставянето на ПВЦ дограма потребителите пестят сметки за ток. За няколко години вие ще възвърнете инвестицията си в новите прозорци и няма да съжалявате, че сте направили този важен избор за дома и/или работното място.

Всички тези факти в полза на ПВЦ дограмата са достатъчно доказателство за нейната висока функционалност. Естествено, последната дума е ваша, така че премислете и вземете решение какъв вид профили да селектирате за надеждното ви остъкляване.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).