Защо цената на базалните импланти е достъпна?

Tagged:

Някои смятат, че базалните зъбни импланти са по-евтините, тъй като са некачествени. Това обаче е много грешна представа и ние ще ви обясним на какво се дължи достъпната цена на този вид импланти, за да не си правите грешни заключения, и да се възползвате от тях при нужда от бързо и качествено възстановяване на липсващи, а сега е време да научите каква е чистата и проста истина.

Ако приемем, че посещавате десетки пъти стоматолог, за да коригира и нагажда конвенционалните импланти според нуждите ви, то ще заплатите солидна сума. Не така стоят нещата при базалните импланти, които се приемат много бързо от организма и не се отхвърлят като чуждо тяло. Не така обаче стоят нещата при другите видове импланти, където се налага да се лекувате дълго време.

Сложните хирургически интервенции, не съпътстват лечението с базални импланти. Тук също се поема голяма отговорност, но пък нещата минават по мед и масло. Добрият специалист знае как и какво да направи, за да интегрира имплантите, така че те да ви бъдат верни за много години напред. За пет дни лечение цената, ще бъде по-поносима от всяко познато лечение с цел зъбно възстановяване.

Но тук е моментът да отбележим, че не само цената е тази, която трябва да гледаме при лечение на пълна или частична липса на зъби. По-важното е, че избирате продукт направен от титаниева сплав, който ще издържи цял живот. Базалните импланти не се деформират с времето, и не налагат да правите нови процедури за лечение. С тях ще се чувствате комфортно винаги и на всяко едно място.

Застрашените групи от опадане на зъби са: диабетици, хора с пародонтит, пушачи и възрастни хора. Всички те могат да се доверят на силата на базалните зъбни импланти, тъй като тя е огромна и ще допринесе за тяхното щастие. Върнете красивата си усмивка и живейте пълноценно, без тревога от това, че нямате един или повече зъби в устата си. Ние знаем какъв стрес е всичко това за вас.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).