Да надникнем в света на интериорните врати

Tagged: ,

10Интериорните врати са един чудесен начин да обзаведете вашия дом и да му придадете ударна доза елегантност. На пазара се предлагат врати от дърво, стъкло и пластмаса, които следват модните тенденции и се един чудесен начин да доведете светлината в дома ви.

В случай, че говорим за интериорни врати от Борман България ще забележим, че те съчетават най-доброто от съвременния дизайн, но могат да придадат и ретро визия на жилището ви. Цветовете, орнаментите и декорациите са просто страхотни, както ще се уверите сами ако разгледате сайта на фирмата. Но нека споделим и другите достойнства на вътрешните врати.

Вътрешната врата не само разделя вашите помещения. Тя има грижата да създава интериорен ефект в съчетани с останалите ви мебели. Ако например имате светъл коридор с теракот или паркет една по-тъмна дървена врата в комбинация със стъклени елементи ще стои прекрасно.

Класическите интериорни врати са изчистени и семпли. Те отварят дома ви и могат да създадат впечатление за повече пространство. Тук обаче е нужен правилен подбор на цветове, какъвто пример дадохме на горния ред. Не се притеснявайте ако не разбирате от дизайн на интериора, тъй като повечето фирми ще ви дадат безплатна консултация за цветовите решения.

Ако пък търсите платен вариант за освежаване на дома с вътрешни врати, то винаги може да заложите на съвети от интериорен дизайнер. Последният ще направи оглед на дома ви и ще вземе предвид всички акценти. Постъпвайки по този начин ще ви се помогне да изберете врати отиващи на цялостната мебелировка. Това е една разумна инвестиция, която препоръчваме.

На пазара се намират както стандартни вътрешни врати, така и някои по-специални варианти. Плъзгащите се врати и тези тип хармоника се използват за различни помещения и цели. Сгъваемите врати освобождават допълнително пространство в дома ви и се използват за по-малки квадратури. Те са подходящ избор за апартаменти до 60 кв. м. и/или гарсониери.

За тези, които искат да изглеждат в крак с модата при обзавеждането се препоръчват врати от дърво и стъкло. Стъклената част най-често се намира в средата на вратата и може да бъде в различни геометрични фигури като квадрат, кръг, правоъгълник и така нататък.

Общо взето светът на интериорните врати е много пъстър и разнообразен, така че преди да направите покупка разгледайте възможностите и чак тогава вземете индивидуално решение.

 

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).