Всичко необходимо за вземане на автомобил под наем

Tagged: , , , ,

коли под наемМнозина са тези, които търсят автомобил под наем на достъпна цена, за да могат да изкарат приятно ваканцията или отпуската си. Разбира се, в наши дни не представлява никакъв проблем да откриете рент а кар компания, която да ви предложи избор на коли от всякакъв тип, марка и модел. За целта просто напишете в търсачките „кола под наем“ и вижте офертите.

В случай, че нямате време за търсене, то ние ви предлагаме да отворите сайта g-rent.eu и да си харесате автомобил под наем на цена, която съответства на вашите финансови възможности. От този моменти нататък, вие ще трябва да посетите фирмения автопарк, където да огледате колата и да направите предплата за периода, в който смятате да я използвате.

Отивайки във фирмата за автомобили под наем носете със себе си: лична карта, кредитна или дебитна карта и шофьорска книжка. Това са задължителните документи, чрез които да получите превозно средство. Последното ще получите след щателна проверка на актуалното му състояние. Вие и служител на компанията ще разгледате возилото от всички страни.

Огледът се извършва с цел да ви предпази от това да вземете кола с повреди, които по-късно да се препишат на вас. Ако забележите драскотини, счупени елементи или други тревожни неща не се колебайте да ги посочите на персонала. Проблемните участъци по външния вид на колата ще се впишат в протокол, от който ще получите копие.

Веднага щом процедурата по проверка приключи, клиентът представя дебитна / кредитна карта, от която се блокира определена сума пари за периода на използване. Съществуват някои фирми, които приемат плащания кеш, тъй че не се притеснявайте за този етап.

Имате правото да предявите претенции относно екстрите на автомобила. По ваше желание могат да бъдат добавени: детски столчета, аудио система, GPS и други подобни. Повечето автомобили на добрите рент а кар фирми предоставят всичко това в комплект с колата. От този момент нататък ви съветваме да шофирате разумно и да се радвате на новата си придобивка.

 

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).