Акценти и аксесоари за банята ви

Tagged: ,

banqaksesoari-ourflyinghouse

Разгледайте всичко съвети, които ви предоставят декораторите в интернет пространството, за да разберете какво е новото и модното в сферата на интериорния дизайн на баните. Акцентите и аксесоарите особено могат да преобразят една баня със съвсем малко усилия.

Ако сте започнали да търсите средства за бърза промяна, опитайте се да боядисате единичен акцент като стена, например, в един от най-горещите нови и модни цветове. След това добавете и аксесоарите към банята, които да репликират цвета на току-що боядисаната стена.

Хавлия, лампа, свещ, статуетка, ваза или пък колекция пачуърк, фотографии или картини, всичко това може да ви помогне в постигането на сплотеността и приемственост на отделните детайли във вашата банята. Не изпитвайте страх да правите експерименти с цветовете, за да създадете впечатляващия външен вид на вашата баня.

Внимателно трябва да избирате какви плочки да купите за банята ви. Качеството винаги е от решаващо значение за тяхната трайност. В много от случаите хората бързат да вземат плочки от малки магазини или от магазини с универсални продукти, при което плочките се оказват некачествени и бързо дават дефекти и се чупят. Хубаво е да гледате плочките каква паста има. Това може да се окаже от решаващо значение за финалният резултата.

Най-добрите плочки са тези с бяла и тези с червена. Неподходящата паста може да доведе до нетрайността на вашите плочки. Плочките с добра паста не са много евтини, но в крайна сметка, ако вземете неподходящи плочки, всичко може да ви излезе двойно.

Помислете също така за конвертиране вашата вана в душ. Това ще бъде особено практична и добра идея. Направите ли го, ще спестите място, така банята ще стане по-просторна и ще се сдобиете с функционалност. Ако желаете да си направите вграден душ, трябва да положите специални грижи, за да се направи много добро уплътнение в долната част на банята, преди полагане на плочките.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).